כתמים אדמדמים בעור ובדיקת ביופסיה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

22/07/2005 | 15:02 | מאת: דני

שלום, אני בן 44 הופיעו 2 כתמים בגוון אדמדם הניראים כיובש בעור באזור המותניים. הכתמים אינם כואבים ואינם מגרדים אך נמצאים כבר מספר חודשים. ביצעתי ביופסיה ולהלן האבחנה: LICHENOID INFILTRATE WITH FOCI OF EXOCYTOSIS CY 4 AND CY 8 STAINS ARE WITHIN NORMAL LIMITS CHANGES ARE SUGGESTIVE BUT NOT DIAGNOSTIC OF MYCOSIS FUNGOIDES 1. האם ניתן לקבל הסבר לגבי האבחנה - מהות 2. מה הטיפול המומלץ, טיפול במישחות (איזה?) אחר? 3. האם יש מניעה מהתנהגות מסוימת/אוכל/שמש וכו' תודה דני

23/07/2005 | 12:23 | מאת: דר שוחט

מומלץ לפנות לדר אמי חודק מרפאת עור ביח בלינסון המרכזת את רוב מיקרי מיקוזיס פונגואידס

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור