קרטוספור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

22/07/2005 | 12:49 | מאת: פמפלונה

היי 1) האם המשחה הזו אפקטיבית, ותוך כמה זמן (בממוצע) הפטריות אמורות להיעלם. 2) איך המשחה עובדת, ומה אופן השימוש בה בכדי להשיג תוצאות במהירות האפשרית? 3)האם ניתן לצרוך אותה ללא מרשם רופא? במידה וכן, היכן? 4)באמתחתי משחה ישנה. האם יש סיכוי שפג תוקפה. בתודה מראש, בז'דרלונה פמפלונה

23/07/2005 | 12:28 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מדובר בשלב ראשון של טיפול שמטרתו לגרום לריכוך ופרוק הציפורן בנןסף לטיפול האנטי פיריאתי יש למרוח את המשחה יום יום ולחבוש בפלסטר למשך 24 שעות למשך עד 60 יום ובהמשך מומלץ טיפןל אנטי פיטריאתי בלבד על המשחה מצוין תאריך התפוגה

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור