כווית עור - אודה לתשובה מהירה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

20/07/2005 | 13:32 | מאת: ענבר

שלום, אתמול בזמן שהותי אצל ספר, נזל צבע שיער על עור הפנים. לאחר מספר דקות עשה הספר מספר נסיונות להוריד את הצבע. הוא שפשף חזק מאוד עם מגבת וכל מיני חומרים. כבר לאחר שחזרתי החלו כאבים חזקים מאוד. שמתי אלוורה וישנתי כל הלילה. היום חזרו הכאבים וזה מאוד שורף. שמתי שוב אלוורה כדי להרגיע. במקום בו שפשף הספר יש כתם חום/שחור. האם יתכן כי זוהי כווית עור ? האם תישאר לצמיתות ? מה ניתן לעשות על מנת שזה יעבור במהירות ? תודה רבה מראש

20/07/2005 | 13:45 | מאת: ד"ר אשר יהב

זו אכן כוויה! אם היא תחלוף או לא ואם כן אז מתי ואם יישאר נזק קבוע - קשה בשלב זה לדעת. הייתי מציע לך לצלם את פנייך בצילום מקרוב על מנת שיהיה לך תיעוד.תחשבי גם על אפשרות של הגשת תביעת- נזיקין.מה שעשית עד עכשיו - זה כל מה שאפשר.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור