פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

19/07/2005 | 18:04 | מאת: ש

שלום , אני בת 24 . לפני כ-10 חודשים עברתי תקופה קשה אשר השפיעה עליי מאוד מבחינה נפשית. הייתי במתח נוראי תקופה מאוד ארוכה , שבמהלכה (ולעניות דעתי בגלל המצב הנפשי בו הייתי) , התפתח אצלי יובש קשה (שהגיע אפילו לדימומים) ונפיחות מוגברת מתחת לעיניים. מספר רופאים טענו כי לדעתם הבעייה היא אלרגיה, אך כדורים שלקחתי נגד אלרגיה וכן מספר משחות לא עזרו למצב. על ידי חיפושים עצמיים ולפי התסמינים התחלתי לחשוב כי למעשה מדובר בפסוריאזיס. התחלתי לקחת כדורי הרגעה טבעיים וכן התחלתי שימוש בכדורי אומגה 3 שיש הטוענים שעוזר במקרים של פסוריאזיס. אכן יש רגיעה באיזור העיניים, אך לפני כ-3 חודשים הייתה התפרצות באזורי איבר המין (שאף היא מגיעה אף לדימומים) שלא נרגעת. האם יש פתרון טבעי או תרופתי? מה ניתן לעשות?

19/07/2005 | 19:00 | מאת: ד"ר אשר יהב

על סמך התאור שלך - אני לא חושב שיש לך פסןריאזיס. בכל אופן ללא בדיקה איש לא יכול לעשות אבחנה מדויקת.בכל מקרה אין פתרונות טבעיים לבעיה כמו שלך.הפתרון הוא ע"ימשחות מתאימות שאת טיבן אפשר לקבוע רק אחרי בדיקה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור