דאורדורנט אנטי פרספירנט

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

19/07/2005 | 16:36 | מאת: יעל

שלום רב, הודעה זו חשובה ביותר בנושא דאורדורנטים אנטי פרספירנטים קיבלתי אי מייל מרופאה הטוענת כי דאורדורנטים אלו עלולים לגרום לסרטן שד ואת זאת קיבלה בידעיה מהאגודה למלחמה בסרטן. הרופאה טוענת כי חומר בשם טוקסין נאגר בבלוטת הלימפה בבית השחי שמוש בדאורדורנטים אלו גורם נגד זיעה,וכאשר הגוף לא מזיע הטוקסין לא מתנקה מהגוף-וגורם למוטציה של התאים ולסרטן a.k.a וכן דאורדורנטים המכילים אלומיניום אנא תשובתכם הדחופה בעניין.

19/07/2005 | 19:02 | מאת: ד"ר אשר יהב

למיטב ידיעתי הספור הזה לא v נכון! , נכון להיום אין הוכחה מדעית שזה נכון.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור