שיזוף

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

19/07/2005 | 13:36 | מאת: אור

שלום הייתי מעוניין לדעת האם כאשר שנמרחים בקרם הגנה מפני השמש ונחשפים לשמש ניתן להשתזף והאם השיזוף הזה בריא או לפחות לא מזיק או מה ניתן לעשות כדי להשתזף באופן בריא תודה

19/07/2005 | 13:45 | מאת: ד"ר אשר יהב

הכל תלוי במספר מקדם ההגנה, במשך הזמן שעבר מאז המריחה האחרונה - מצד אחד ובעצמת השמש מצד שני.זה גם תלוי בסוג העור שלך :באיזו מדה הוא בהיר. אם אתה לא בהיר מדי, אתה יכול לנסות להשתזף באותן שעות שהשמש בהן לא חזקה כמו אחרי 4 אחה"צ ובלבד שתזהר , שלא תפריז ושלא תגרום לעצמך כוויה. הכל צריך גם להעשות בהדרגתיות כלומר בהתחלה זמן החשיפה צריך להיות קצר ורק אחרי שתתחיל לקבל גוון , אפשר בהדרגה להאריך את זמן החשיפה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור