נשירת שיער ,,,,האם ישנו פתרון לדאגה שלי??

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

19/07/2005 | 12:32 | מאת: הראל

זה כבר תקופה של 3 שנים שיש לי נשירת שיער מכל חלקי גופי אני אפרט יותר בראש ,מקדימה, והצדדים, כל נגיעה או משיכה קלה ,בשיער נותרים לי כמה ביד. מאחור נושר פחות בגוף ,למשל בחזה, אם אני אמשוך קלות ישאר בידי שיער ,כך זה בידיים וברגליים המעניין הוא ,שגודל שיער חדש אבל לא מצליח לאריך חיים בראש יש לי גירוי וכאשר השיער נושר ישנו לובן יבש[הקן ממנו יוצא השיער ]בתחילת השערה,ומדי פעם ישנו גם מיץ של מוגלה שיוצאת עם השערה .אגב השיער שומני בחלקו הקדמי של הראש,בצדדים ומאחור השיער רגיל השאלה היא האם חסר לי ויטמינים בגוף ? האם ישנו פטריה ? האם אני משתמש בשמפו לא מתאים? האם ישנו מחלה פנימית? אני בחור בן 23 בריא וחסון ואם זה קשור או יכול להעזור אני בלונדיני[,ואני לא אוכל מסודר ביום יום,עושה ספורט האם ישנו דרך בין תרופתי ובין תזונתי וכל דרך אחרת שיכולה להעצור את הנשירה אודה לכם אם תתיחסו אלי בתשומת לב ! תודה תודה

19/07/2005 | 12:56 | מאת: ד"ר אשר יהב

לצערי אין לי אפשרות ואין לי יכולת לחוות דעתי מבלי שבדקתי אותך.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור