שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

19/07/2005 | 12:02 | מאת: שירי

לפני שבוע בדיוק הזריק לי רופא ידוע חומר למילוי הקמטים בין האף לפה. בצד השמאלי אני מרגישה את החומר תקוע שם כמו גולה בחיבור של הנחיר עם הקמט. בנוסף מעל הגולה הנ"ל התנפח לי האזור שבין מקום ההזרקה לעין. זה נראה כמו בצקת. אין שטפי דם. אך הבצקת לא נספגת. צלצלתי לרופא - אמר לי לשים קרח וביקש לא להתקשר אליו - אלא למרפאה - דבר שדי עיצבן אותי אחרי ששילמתי לו 4800 ש"ח. בינתיים הנפיחות.בצקת לא יורדת. מה עושים? רציתי להיות יפה ונהייתי נפוחה

19/07/2005 | 12:24 | מאת: ד"ר אשר יהב

את יכולה לבוא בטענות ,מענות ותביעות אך ורק לאותו רופא שהזריק לך.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור