עור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

19/07/2005 | 08:24 | מאת: שירי

שלום אני בת 28, סובלת מעור פנים יבש, שהתחיל בהדרגה במשך 3 שנים, כאשר השנה עוד יותר, ויתכן כי זה בשל המעבר שלי לאירופה (שם שהיתי שנה ואשהה שנה נוספת). נסיתי במהלך השנים קרמים שונים, אך אין קרם שגרם להעלמת היובש, מלבד זאת הופיעו לי פצעונים על הפנים, כך שהעור הפך מחוספס במקצת ומתקלף (מצח בעיקר) אוסיף לציין שיש לי מחלת מעיים. אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון הולם לבעיה כאובה, שכן החשש הגדול שלי הוא הזדקנות מוקדמת של העור.

19/07/2005 | 10:28 | מאת: ד"ר אשר יהב

לצערי אי אפשר לעזור לך לפתור את הבעיה מבלי שבודקים ומתרשמים ישירות.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור