יבלת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

18/07/2005 | 19:42 | מאת: אא

היום עבדתי בגינה עם מעדר כמעט שעה. אחרי שסיימתי שמתי לב שגדלו לי שתי יבלות. אחת גדולה יחסית עם נוזל והשנייה קטנה מאוד עם טיפה נוזל או בכלל בלי. כשאני מותח את כך היד אני מרגיש קצת כאב אבל לא רציני. מה אני יכול לעשות כדי ששתיהן יעלמו? וכמה זמן יקח עד שהן יעלמו ע"י איזה דרך שאני מקווה שתציע לי?

19/07/2005 | 10:49 | מאת: ד"ר אשר יהב

רצוי שלא לפוצץ את היבלות האלה. בכל מקרה מציע לכסות את האזור של היבלת עם band aid פלסטר.זה יכול לקחת 10-14 יום עד שזה מתרפא בתנאי שזה לא הזדהם.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור