סימנים שנשארו ממחלת אבעבועות רוח..

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/07/2005 | 23:37 | מאת: זהבית

שלום רב, בתי בת השנתיים החלימה זה עתה מאבעבועות רוח. היא נשארה עם מספר "חורים" מאוד לא אסתטיים באזור הלחיים והאף, ואני מודאגת מכך שהסימנים הנ"ל ישארו כך כל חייה. האם יש דרך לטשטש / להעלים סימנים מהסוג הזה ? אשמח לקבל המלצות. תודה.

18/07/2005 | 11:25 | מאת: ד"ר אשר יהב

חבל מאוד שלא פנית לרופא עור מיומן בשלב הטרי שבו היו עדיין הפצעים פעילים , כי אז ניתן היה בעזרת טיפול נכון למנוע כמעט לחלוטין את הצלקות האלה.אם עברת את השלב הזה - אז כנראה זה מאוחר מדי וכנראה שהסימנים יישארו לכל חייה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור