שיעור יתר בפנים,

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/07/2005 | 04:42 | מאת: אני

שלום, היה לי אקנה במשך 10 שנים שעבר רק לאחר לקיחת רואקוטן לפי 6 שנים, אני בת 28 וכיום מורחת אדפרין על הפנים למניעת פצעונים, אך סובלת משיעור יתר בפנים, שלא נובע מבעיה הורמונלית, קיימת משחה הנקראת וניקה http://www.vaniqa.com/ ע"י מרשם רופא, שעוזרת בהאטת שיעור בפנים, השאלה היא האם היא יעילה, והאם במידה ואני משתמשמת בה אני צריכה למרוט שערות (כיום אני מחמצנת) בכדי שהיא תאט את הגדילה.

17/07/2005 | 13:07 | מאת: ד"ר אשר יהב

לפי הספרות היא יעילה באחוז משמעותי של המקרים וזאת אחרי שימוש של כחצי שנה. את אינך חייבת למרוט . זה רק תלוי בך.את בהחלט יכולה להמשיך רק לחמצן.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור