חשד לאלופסיה אריאטה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/07/2005 | 01:10 | מאת: משה

היי, בגיל 20 התחילו לי שני חורים (סימטרים במיקומם) בקדמת שיער הראש שהתפשטו עם הזמן. כעבור 4 שנים (שהתחלי בירור) קיבלתי אבחנה לאלופסיה אריאטה ועברתי 4 סדרות של זריקות למקומות אלו (שרק גדלו עם הזמן) ראיתי עוד רופאים מאז והאבחנה חלוקה, חלקם אומרים שזו התקרחות רגילה וחלקם אריאטה. זמן עבר לו עוד קצת ועכשיו יש לי חור חדש בשיער הזקן. אני רוצה לרדת לפשר העניין ולטפל בו, לצערי התגובה של הרופאים שאני נתקל בה היא שזה מצב קוסמטי בלבד ללא סכנה בריאותית אז הם מפחיתים מחשיבותו. מה אני עושה מכאן? תודה, משה

17/07/2005 | 12:29 | מאת: ד"ר אשר יהב

זו אכן רק בעיה קוסמטית. זו אכן אלופסיה אראטה. הטיפולים לא תמיד יעילים , אני מסכים.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור