שושנה או בשמה הלועזי ERYSIPELAS

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

16/07/2005 | 16:44 | מאת: אילנה כהן

שלום רב לפני 20 שנה קבלתי לראשונה שושנה באזור שוק הרגל.טופלתי באנטיביוטיקה ותשקוט הארץ 20 שנה... לפני שנה וחצי קבלתי שוב שושנה הפעם בכף רגל ימין...המצב היה קשה יותר מםעם ראשונה וטופלתי באוגמנטין. לפני שבועיים שוב "חטפתי" את השושנה השוטה והמטרידה באותה כף רגל ימין. הפעם אושפזתי לשבוע וכעת מחלימה בבית.מקבלת אוגמנטין וטרביד. מחפשת תשובה רצוי אלטרנטיבית למניעת חזרת המחלה. נא כל האופציות הבדוקות והיעילות למניעה-מה לגבי מיץ נוני או פדים לניקוי רעלנים? מה לגבי פניצלין מן הטבע ולא בזריקות אחת לחודש? בברכה ותודה אילנה כהן ילידת 1959

16/07/2005 | 17:35 | מאת: ד"ר אשר יהב

הסבה לשושנה חוזרת ונשנית היא בדרך כלל פטרת בכפות רגליים או/ו בציפורניים שלהן . לכן ממליץ לך לבקר בהקדם אצל רופא עור שיבדוק ואם ימצא בעיה שיטפל בה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור