צלוליטיס

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

15/07/2005 | 21:39 | מאת: גידי אברהם

שלום! אני בן 25 , לפני כ 8 שנים העלתי למשקלי כ 25 ק"ג תוך כדי אימונים במכון כושר והמון פעילות אירובית תוך כדי כך שהעלתי ממשקלי יצאו לי צלקות צלוליטיס בצורה מוגזת ליד הכתפיים וליד החזה ברצוני לברר אם יש איזו דרך כלשהי להסיר אותם או איך שהוא לגרום להם להיות פחות בולטים(אם ע"י ניתוח לייזר או כל דבר שהוא) תודה מראש על העזרה

16/07/2005 | 14:51 | מאת: ד"ר אשר יהב

מהמייל שלך אני מבין שמדובר בפסי- מתיחה ולא בצלוליט. אפשר להעלים את התופעה רק בשלב הטרי כשהפסים הם עדיין ורודים- אדומים. ברגע שהפסים כבר לבנים אזי זה מאוחר מדי ולא ניתן כבר לעשות שום דבר.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור