בדיקה מיקרוסקופית של הקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

14/07/2005 | 19:43 | מאת: דן

שלום הבנתי שיש דרך לאבחן האם קיימת התקרחות ע"י בדיקה מיקרוסקופית של הקרקפת . ברצוני לדעת איך קוראים לה והיכן ניתן לבצעה? בנוסף ברצוני לדעת האם קיימת תרופה כלשהיא המשפרת צמיחת שיער באיזור הרקות היכן שנוצרים בדר"כ "מפרצונים" הבנתי שפרופסיה אינה משפיעה על איזורים אלה אלא על מרכז הקרקפת. תודה

15/07/2005 | 21:42 | מאת: ד"ר אשר יהב

אין תרופה למפרצונים! הדרך המקובלת לאבחון ההתקרחות היא ע"י הבדיקה הקלינית של הרופא ובדרך כלל אין צורך ביותר מזה. בדיקה מיקרוסקופית מתבצעת בחלק קטן של מחלקות העור בבתי החולים- לא בכולם-

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור