נקודות חן- הסרה אסתטית

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

14/07/2005 | 19:33 | מאת: אלמוני

שלום! יש לי מספר נקודת חן על היד שנבדקו על ידי רופאי עור ונקבעו לא מסוכנות אך אני עדין מעונין בהסרתם. השאלה שלי מה השיטה הטובה ביותר מבחינה אסטתית (גודל נק' בממצוע הוא 4 מ"מ) 1. כריתה של הנק' 2. לייזר 3. משחה. בנוסף מה גודל הצלקת שתשאר וכמה זמן לוקח עד שהצלקת מקבלת את גוון העור (מחלימה) ,בכול אחד מהשיטות ? תודה..

15/07/2005 | 21:30 | מאת: ד"ר אשר יהב

משחה זה בכלל לא אופציה. הדרך המקובלת והמועדפת היא ע"י נתוח. אחריו לוקח 10-14 יום עד לאיחוי העור. גודל הצלקת תלוי גם במיומנות וגם בטכניקה של המטפל. הזמן עד להחלמה שלמה - תלוי גם בגורמים אישיים של המטופל:יש כאלה שאצלם זה מתרפא בצורה חלקה וללא צלקות מכוערות ויש אחרים שהעור שלהם נוטה לפתח צלקות בולטות. אי אפשר תמיד לדעת מראש.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור