פצעים על זרועות הידיים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

14/07/2005 | 03:36 | מאת: מאיה

אני סובלת מזה 3 שנים מאקנה ופצעונים קטנים על זרועות הידיים... עור הידיים שלי בכלל לא חלק ומלא בפצעונים שמשאירים סימנים וכתמים. השתמשתי בקיורוטאן למשך שנה אך בכלל לא עזר ואפילו בפנים חזרה האקנה. אני בת 23 ואני מאד מדוכאת מעור הידיים שלי ..... אני רואה בחורות עם עור חלק ועדין מאד כמו של תינוק ולא יודעת למה אצלי עור הידיים מלא בפצעונים?? אני מיואשת ורופא העור שלי לא עוזר לי בכלל. בקיץ שעבר הלכתי לים והשתזפתי בשמש וזה הדבר היחידי שעשה לי שינוי.. גם לפני כן הייתי שמה פולודין ואוקסי וכל מה שבא לי על הידיים כי פשוט השתגעתי והתיאשתי. אני מאד רוצה להיפטר מהמחלה הזאת ולחזור ללבוש את החולצות הקיציות שלי כי נמאס לי שבכל קיץ אני הולכת עם שרבול ארוך :((((((( בבקשה תעזרו לי ולכל אחת שסבלה מאותה בעיה ומצאה פיתרון בבקשהההההה תגידו לי כי אני מיואשת

14/07/2005 | 11:26 | מאת: ד"ר אשר יהב

לצערי אין אפשרות לעזור לך דרך האינטרנט.את חייבת להגיע למומחה ואם רופא העור שלך לא עזר לך - אזי את כנראה צריכה להחליף אותו. לעצם הענין אני מניח שאפשר בעזרת טיפול נכון לשפר מאוד את מצבך אך יתכן מאוד ואי- אפשר יהיה להתפטר לחלוטין אחת ולתמיד מן הבעיה . זה כנראה מסוג המצבים שדורשים טיפול אחזקה תמידי בכדי לשמור על המצב המשופר.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור