פצעים בגב ובחזה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

13/07/2005 | 14:35 | מאת: princess

אני בת 17 ובעייתי העיקרית היא שאני סובלת כרגע מפצעים באזור הגב והחזה.. הפצעים הם כמו פצעונים אדומים קטנים שעוברים רק אחרי תקופה של שבוע פלוס. בנוסף לכך הפצאים הנמצאים באיזור הגב ( העליון ) נעלמים אחרי כמה זמן אך לאחר היעלמותם נשארים מין "כתמים" כהים על העור, כלומר, האור לא חוזר להיות חלק. לפיכך החלטתי לפנות לרופא העור שנתן לי תרופה בשם בניצמין או משהו כזה.. לאחר שהשתמשתי במשחה אך היא לא עזרה החלטתי לפנות לרופא עור נוסף שנתן לי את האקנה מיצין ( תמיסה) שגם בו אני משתמשת אך אין שינוי / שיפור במצב. בנוסף לכך לפצעונים בעור הפנים הרופא נתן לי רט אויט אבל גם המשחה הזאת כנרה לא עושה את עבודתה. אני רוצה לציין שהפצעים באזור הפנים ממש לא נוראייים וגם אינם בולטים כ"כ ואם יוצא חצ'קון גדול זה אחת ל.. אבל עדין הייתי רוצה שהפנים יהיו חלקות. אודה לכך אולי על פתרון אחר או המלצה לתכשיר כלשהו שיפתור לי את בעיית אי הנעימות בעקבות הפצעים בגב שמונעת ממני ללבוש גופיות. תודה מראש...

13/07/2005 | 14:51 | מאת: ד"ר אשר יהב

לצערי אין אפשרות להמליץ על טיפול באופן וירטואלי מבלי לראות אותך! יתכן מאוד שאת זקוקה לטיפול גם בכדורים ובוודאי שצריך להחליף לך את המשחות. אין סבה שלא יהיו לך פנים חלקות וגוף נקי מפצעים וללא כתמים אם כי צריך לזכור שבפצעי בגרות הטיפול צריך להיות ממושך ודרושה סבלנות מצד המטופל והתמדה רבה ומלוי מדויק של הוראות הרופא.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור