נשירת שיער היסטרית

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

12/07/2005 | 23:49 | מאת: ישראלה ד.

שלום רב אני בת-27 ו4 חודשים לאחר לידתי השלישית. מזה חודשיים יש לי נשירת שיער היסטרית אני כבר חוששת שלא יישאר לי שיער! על הכרית בבוקר ישנם מלא שערות וכמות משולשת עם הסתרקות. זכור לי שלאחר הלידות ישנה נשירה אבל כך? מה עושים ישראלה. מאד מודאגת.

13/07/2005 | 10:26 | מאת: ד"ר אשר יהב

מה שאת מתארת קורה לעתים קרובות אחרי לידות. בדרך כלל בתוך מספר חדשים השיער חוזר לקדמותו.אך לעתים ישנם גורמים נוספים שיכולים להחמיר את המצב למשל חוסר בברזל;ולכן אני ממליץ לך לבקר אצל מומחה שיעריך את מצבך ויחליט באם יש צורך בטיפול כלשהוא.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור