פשתן גרוס ושיער

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

12/07/2005 | 12:55 | מאת: נויה

האם פשתן גרוס עוזר לנשירת השיער?? המליצו לי לקחת כל בוקר, לפני ארוחת הבוקר, כפית פשתן גרוס מעורבב במיץ לימון סחוט וכך נשירת השיער תפסק. הגיוני?? יש קשר בכלל בין פשתן לשורש השיער? שאלה נוספת: האם תספורת מחזקת את השערה? תודה, אני מיואשת... פתחתי מספרה בבית, ולא מרצוני...

12/07/2005 | 13:07 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

למיטב ידיעתי - התשובה ל2 השאלות שלך היא שלילית!

12/07/2005 | 16:30 | מאת: דניאלה

היי נויה, אני סבלתי שנים מנשירה נוראית. זה התחיל אחרי הלידה הראשונה ורק נהיה גרוע יותר ויותר עם השנים. השתמשתי בתרופות, דברים טבעיים, השד יודע מה עוד שמתי בראש ובגוף בכדי להפסיק את זה. לפני חצי שנה בערך שלחה לי אחותי מארה"ב את מסרק הלייזר היירמקס, בהתחלה אמרתי עוד משהו שלא שווה כלום, אחרי הכל כבר התייאשתי מכל הניסיונות. הנשירה פסקה כמעט לחלוטין ואני עד כה ממש מרוצה, אני מקווה שרק ישתפר ויהיה טוב יותר, מה שבטוח גרוע לא יהיה

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור