שיער שומני+נשירה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

11/07/2005 | 11:34 | מאת: פרדי

שלום. הנני בן 21, סובל מנשירת שיער שמתבטא במראה של שיער דליל. כמו כן אני סובל משיער שמן שזה די מעיק. ניסיתי כדורי פרופסיה אך הבנתי שחייבים לקחת אותם כל החיים ואני לא מעוניין. האם יש טיפול חלופי כגון מכון- הייר קליניק? כמו כן זקוק לעיצה לשיער השומני רופא העור רשם לי סבוסל- ולא הבנתי את הקשר לשיער שומני זה הרי לקשקשים. תודה אבקש התייחסות ומתן עיצות.

12/07/2005 | 12:33 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

חבל שהפסקת את הפרופסיה כי זה יכול הן להפחית את השומן והן להפסיק הנשירה ולאט לאט אף להגדיל את כמות השיער בקרקפת שלך. סבוסל הוא בוודאי לא פתרון לשיער שמן.

12/07/2005 | 14:26 | מאת: פרדי

ד"ר יקר! יש סיבה למה לכולם ענית ורק לי לא?

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור