פרופסיה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

10/07/2005 | 20:10 | מאת: בן

נניח שאני משתמש בפרופסיה ולאחר תקופה מסויימת מחליט להפסיק השימוש, האם המצב ידרדר עוד יותר לולא לקחתי מלכתחילה את התרופה? כלומר האם השימוש בפרופסיה משמעו להתחיל ולא להפסיק אחרת תהיה נשירה יותר רצינית מאשר לא הייתי בכלל משתמש בתרופה מלכתחילה? בנוסף האם התרופה יעילה להפסקת נשירה לצמיתות או שמא השפעתה פוחתת עם השנים, והקרחת בלתי נמנעת? בתודה מראש , בני

12/07/2005 | 10:28 | מאת: לירון

ברגע שתפסיק עם הפרופסיה תהיה לך נסיגה במצב השיער והנשירה תגדל. זו הבעיה עם הפרופסיה אתה משועבד לה לכל החיים!!!!! אני בחרתי בדרך אחרת גם מבחינת בריאות וגם מבחינה כלכלית, אני משתמש במסרק הלייזר היירמקס, אני משתמש חדש כך שאני לא יכול ממש להמליץ, אני כן יכול להגיד שהתרשמתי מהמוצר, מהמחקרים ומהחברה בארץ ובחו"ל.

12/07/2005 | 12:23 | מאת: ד"ר אשר יהב

השפעתה של הפרופסיה לא יורדת עם השנים :כל עוד אתה לוקח את התרופה ההשפעה קיימת. ברגע שתחליט להפסיק הנשירה תתחדש והמצב יחזור למה שהיה לפני תחלת הטיפול אך לא יותר גרוע.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור