פילינג כירורגי

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

10/07/2005 | 16:54 | מאת: ענת

שלום, מה ההבדל בין פילינג כירורגי לפילינג עמוק? מה מתבצע במהלך הטיפול בפילינג הכירורגי ומהו זמן ההחלמה? האם קיימים סיכונים בתהליך והאם קיימות תופעות לוואי (כגון אסירת החשיפה לשמש) אשר יפחיתו מאיכות החיים של המטופל? אשמח אם תפרט על הנושא. תודה רבה.

12/07/2005 | 12:42 | מאת: ד"ר אשר יהב

פילינג חירורגי זה דבר מכאני שכרוך בשיוף העור עם מברשת עם סיבים מפלדה בנגוד לפילינגים הכימיים המתבצעים בעזרת מריחת חמרים כחימיים. כל יתר השאלות חירורג פלאסטי יהיה יותר מוסמך ממני לענות לך!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור