אקנה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

10/07/2005 | 02:05 | מאת: שלומית

שלום אני בת 18 ועדיין יש לי חצ'קונים, והעור שלי נוטה להיות שמנוני (במיוחד באזור האף ולעיתים באזור המצח גם). אני משתמשת בקרם נגד אקנה שהרופא עור המליץ לי עליו אבל החצ'קונים עדיין נשארים. בנוסף אני שוטפת את הפנים עם סבון מיוחד לפנים פעמיים ביום (גם הסבון בהמלצת הרופא) ומורחת קרם לפנים שמכיל בתוכו מקדם הגנה 15 כל בוקר. איך אפשר להגיע למצב של עור נקי וחלק מפצעים? חשוב לציין שהעור שלי מאוד רגיש ומפתח רגישות למשחות וחומרים שונים (כדוגמאת אוקסי 5 - לכן המשחה נגד אקנה שהרופא המליץ לי עליה לא כוללת חומר מסויים שקיים באוקסי).

12/07/2005 | 13:02 | מאת: ד"ר אשר יהב

אין שום סיבה בעולם שיהיו לך חצקונים ויש כיום בידי הרפואה מספיק אמצעים ושיטות להתגבר על כל המצבים. מה שכן תהליך הריפוי לפעמים הוא ממושך ודורש הרבה סבלנות מצד המטופל וכמו כן קפדנות והתמדה בביצוע הוראות הרופא.אם אכן כך נהגת ולמרות זאת הבעייה לא נפתרה - אזי הייתי מציע לך לפנות למומחה אחר.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור