צלקות אקנה ופילינג

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

09/07/2005 | 20:26 | מאת: ענת

שלום, אני סבלתי מפצעי אקנה בפנים ולקחתי רוקוטאין במשך כ-8 חודשים, תחילה במינון יחסית גבוה ולאחר מכן במינון נמוך מאוד. כיום, כ-4 חודשים לאחר סיום הטיפול עדיין נשארו לי צלקות אקנה על הפנים והרופא אשר טיפל בי המליץ על השימוש בפילינג כימי בינוני כבר בחורף הקרוב. שאלתי היא האם קיים סיכוי שהטיפול יחמיר את מראה פניי, או ישאיר כוויות או כתמים למיניהם? (יש לי עור בהיר) וכמו כן, האם קיימים טיפולים מומלצים יותר או מסוכנים פחות? בתודה, ענת.

09/07/2005 | 20:48 | מאת: ד"ר אשר יהב

למיטב ידיעתי - הפילינג היחידי שעוזר להעלים צלקות של אקנה הוא קילוף עור חירורגי המתבצע ע"י חירורגים פלאסטיים.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור