פצעים על האשכים ..

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

09/07/2005 | 17:33 | מאת: שירי

שלום רב ! בני בן שנתיים. מאז שאושפז בבי"ח עקב דלקת ריאות , כנראה נדבק באיזו שהיא מחלת עור או פשוט זיהום שבא והולך , באיזור אבר המין. תחילה היו פצעים רק על האשכים. מרחנו בטקורטן שמאוד עזר ולאחרונה שוב הופיעו הפצעים , רק שהפעם גם על האשכים וגם על איבר המין , יותר קרוב לחור של הפיפי. מה זה יכול להיות ? יש לציין כי הוא עדיין עם טיטול והוא מעון. האם זה שנכנסים חולות לטיטול בעת משחק בחצר, עלולים לגרום לזה ? אולי זה הרפס ... ? האם משחות מסוג זה עלולות לפגוע באיכות הזרע בעתיד ?

09/07/2005 | 18:52 | מאת: ד"ר אשר יהב

אסור בהחלט להשתמש במשחת בטאקורטן באזור האשכים( אפילו אצל מבוגר)יותר מימים בודדים בלבד!שמוש ממושך במשחה כזו באזור זה יכולה לגרום לתופעות-לוואי קשות ביותר שהרבה יותר קשה אחר-כך לרפא אותן מאשר לרפא את המחלה היסודית! קרוב לוודאי שמדובר באקזמה של תינוקות ויש כיום מספיק אמצעים אחרים בכדי להתגבר על הבעיה. השימוש בטיטולים ובייחוד אם לא מחליפים אותו לעתים קרובות- יכול בהחלט להחמיר את הבעיה! 0 לא מדובר בבעיה באיכות הזרע בעתיד)

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור