נשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

08/07/2005 | 12:43 | מאת: רן

שלום רב, בהמשך לתגובתך אנסה להבהיר את עצמי שוב: 1. האם נשירת שיער על רקע של מתח נפשי הינה זמנית והשיער יצמח שוב מחדש? 2. האם בבדיקה מקרוסקופית ניתן לקבוע אם נשירה השיער הינה על בסיס גנטי? 3. באילו מקרים נשירת שיער הינה הפיכה?(להזכירך בדיקת הדם המלאה היתה תקינה). תודה מראש. רן

08/07/2005 | 21:41 | מאת: ד"ר אשר יהב

אין דבר כזה נשירה דיפוזית - על רקע מתח נפשי!!! בדיקה קלינית וגם מיקרוסקופית יכולה לעזור למומחה לקבוע בוודאות די גבוהה שאכן מדובר ברקע גנטי.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור