נשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

07/07/2005 | 18:21 | מאת: רן

שלום רב, הנני גבר בן 31 הסובל מנשירת שיער. בדיקות הדם אשר בצעתי היו תקינות לחלוטין!!! האם נשירת שיער על רקע מתח נפשי הינה נזק בלתי הפיך או שהשיער יצמח מחדש?? האם טיפול בפרופציה עוזר ורלוונטי למקרה זה? האם נשירת שיער שלא על רקע פיסיולוגי מעודדת יותר מבחינת הצלחת הטיפול מזו שכן??? אודה לתשובתך המהירה!!!

07/07/2005 | 18:49 | מאת: ד"ר אשר יהב

יש הרבה בילבול בשאלה שלך!פרופציה מיועדת לטיפול רק באותם המקרים שבהם הרקע הוא תורשתי!!ואם זה אכן המקרה שלך - אזי היא בהחלט עוזרת!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור