שאלות בנושא רואקוטן

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

07/07/2005 | 16:55 | מאת: ארז

שלום רב, אני בן 22 ונוטל מזה חודש רואקוטן 20 מ"ג * 2 כדורים בארוחת הצהריים ויש לי מספר שאלות שאשמח אם יגיבו לי עליהן בהקדם: 1. כמה זמן מותר לקחת את התרופה מבלי שיווצר נזק לכבד? 2. האם אפשר להבטיח שהפצעים לא יחזרו? 3. אני רואה מספר שאלות של אנשים הנוטלים או כאלה שנטלו בעברם את התרופה, שמדווחים על כך שיש להם צלקות רבות. האם זה רלבנטי לכל מי שנוטל תרופה זו? 4. משום מה אני 4 ימים מתגרד בכל הגוף ויוצאות לי נקודות אדומות בידיים, בטן, מאחורי הברכיים - האם זה קשור לתרופה? 5. אמי חולת פסוריאזיס מזה 17 שנים - האם זה מסוכן לי לקחת את התרופה? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה!

07/07/2005 | 18:45 | מאת: ד"ר אשר יהב

הצלקות שנשארות אחרי הטיפול ברואקוטאן הן אינן תוצאה של הרואקוטאן -אלא תוצאה של זה שהטפול ברואקוטאן לא התחי לו בו בזמן . בקשר לנקודוןת המגרדות - הכל אפשרי ורק בדיקת מומחה יכולה לענות לשאלה שלך. בחיים הדבר הבטוח היחידי - זה המוות!!!לכן איאפשר להבטיח לך שום דבר! כמה זמן אפשר להמשיך עם התרופה - את זה יחליט המומחה שמטפל בך על-סמך מצבך הקליני ועל סמך בדיקות המעבדה!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור