זיפים חודרניים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/07/2005 | 00:39 | מאת: דניאל

שלום ד"ר יהב/שוחט ישנם זיפים בפניי במיוחד באזור הצוואר שצומחים בתוך העור ויוצרים פצעים קטנים (אני מתגלח עם מכונה כי עם סכין המצב מחמיר ),אני תולש את אותן שיערות עם פינצטה,שאלתי: 1: האם שיערה שנתלשת מספר רב של פעמים מפסיקה לצמוח ? 2: שמעתי שניתן להשתמש באפילציה האם זה נכון ולא יישארו צלקות? 3: קראתי בפורום זה שהצעת ( ד"ר שוחט ) להשתמש "ברטין a וחומצה גליקולית" מה הכוונה? אודה לך אם תתייחס לכל שאלה בנפרד,תודה!!!

03/07/2005 | 13:20 | מאת: ד"ר אשר יהב

התשובה לשאלה מס 1 : היא שלילת! 2 ; אפילאציה ע"י לייזר יכולה לפתור לך את הבעיה. 3 :אפשר לנסות טיפול ברטין Aאבל הוא לא קל והרבה פעמים לא - מצליח. 4. הדבר הפשוט ביותר זה להחליט לגדל זקן כמו של הרצל!!!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור