פצעונים כתוצאה מהתקן

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

02/07/2005 | 02:45 | מאת: די

לפני כשנה שמתי התקן למניעת הריון, התקן מירנה, מפריש הורמונים. מאז התפרצו לי פצעונים על הגב, וגם החמיר המצב בעור הפנים ,(תמיד היתה לי בעיה קלה של פצעונים בפנים) התופעה הנ"ל , של פצעונים בגב היתה לי רק בהריונות , אך חלפה לאחר הלידות. אף פעם לא סבלתי מפצעונים בגב! הדבר מדכא ביותר! שאלתי האם ידוע לך על התקן חלופי וטוב , ללא הפרשת הורמונים? מדוע בכלל צריך התקן עם הפרשת הורמונים? תודה די

03/07/2005 | 12:58 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

בנוגע להתקן את צריכהלשאול רופא-נשים!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור