פצעים בעור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

30/06/2005 | 02:01 | מאת: ק

שלום רב אני בת 28 וכבר שנים רבות יש לי בעייה ועד כה התביישתי לשאול אם יש טיפול מדי פעם יוצאים לי פצעים במפשעה ולפעמים גם בישבן- הפצעים נמצאים בעיקר בקו של התחתונים. הפצעים מאוד כואבים ולאחר מספר ימים(של כאבים וסבל) הם מתפוצצים ויוצא מהם דם ולפעמים גם מוגלה. יש לציין שאני שומרת על הגיינה רציתי לשאול אם ידוע לכם מהם הפצעים האלה והאם יש טיפול שיקל על הסבל ובעיקר שיפחית את הסימנים שנוצרים לאחר שהפצע מתפוצץ תודה יום טוב ק

30/06/2005 | 10:02 | מאת: ד"ר אשר יהב

ידוע גם ידוע ויש מספר סוגי טיפול אפשריים שבעזרתם אפשר לשפר מאוד את המצב , להקל עליך ואם לא למנוע לחלוטין את הפצעים אז לפחות לגרום שיהיו יותר קלים או.ו שיופיעו לעתים יותר רחוקות

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור