פצעים על הגב ועחל החזה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

29/06/2005 | 23:12 | מאת: קרן

אני סובלת מגיל 18 מפצעים על הגוף במיוחד על הגב.היום אני בת 32 ועדיין נשארתי עם אותה בעיית עור. זה גורם לי לאי נוחות רבה , אני מתביישת ללבוש בגדים שחוספים את העור בגב ובחזה .יש לציין שלפני 3 שנים ילדתי ובזמן שהענקתי העור נראה הרבה יותר טוב אך לאחר התקופה חזרו הפצעים.העור שלי מחוספס, ופעם רופא עור שלי אמר שהעור שלי לא של בחורה צעירה.לפני כחודש וחצי פניתי לרופא עור והוא נתן לי מינוציקלין למשך חודש ימים וזה קצת עזר אבל שבוע לאחר שסיימתי לקחת את הכדורים הכל חזר לקדמותו. אנא תעייץ לי מה עוד אפשר לעשות.אני כבר לא יודעת למי לפנות , כל השנים האלה אני ממש ממש סובלת. תודה לך מראש.

30/06/2005 | 09:59 | מאת: ד"ר אשר יהב

אפ הפצעים שלך הם מהסוג של מה שקוראים פצעי-בגרות - אזי יש אולי מקום אצלך לעשות טיפול יותר יסודי שירפא אחת ולתמיד את כל הפצעים במטרה שלא יחזרו יותר. ויש כיום טיפולים כאלה. את צריכה כנראה להחליף את רופא העור שלך.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור