קופרוזיס

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

29/06/2005 | 19:44 | מאת: דינה

שלום רב! מאז ומתמיד לחיי אדומות אך בשנים האחרונות האודם התפשט על כל הפנים כולל הצוואר ,בחורף לחיי כחולות כי כל נימי הדם קופאים מתחת לעור הדק והעדין, ובקיץ לחיי אדומות כמו אש ורואים שטפי דם קטנים בלחיים.אני משתדלת לא להיות מחוץ לבית בשעות החום, לים אני לא יוצאת כבר שנים. רופא העור אמר לי שזה ניזקי שמש אך לא נתן פיתרון לבעיה. האם יש פיתרון?או אפשרות להקל על המצב. תודה.

29/06/2005 | 21:59 | מאת: ד"ר אשר יהב

" קופרוז זה לא בדיוק נזקי שמש. לי לא ברור ממה בדיוק את סובלת . ללא בדיקה ממשית אין אפשרות לדעת מה בדיוק הבעיה שלך ברוב המקרים ניתן לפחות לשפר את המצב ולוא חלקית.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור