צלקת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

29/06/2005 | 15:14 | מאת: גבריאלה

לפני כשנה (קצת פחות), עברתי ניתוח בפנים מתחת ללחי מעל קו הלסת להוצאת ציסטה תת עורית. עברתי שני ניתוחים מכיוון שהרופא לא הצליח להוציא בניתוח הראשון את כל הציסטה. מאז נורה לי צלקת בצורת צלב של החתך שהוא ביצע ובקצה העליון והתחתון יש שתי בליטות וביניהן נראה כאילו יש שקע . ראיתי רופא נוסף והוא אמר לי לחכות לפחות שנה כי יתכן והמצב ישתפר והצלקת תתיישר, אך אני לא רואה שיפור מאז. הוא אמר שבשפה המקצועית הבליטות נקראות: dog ears וכנראה שמי שניתח אותי העדיף שהבליטות תהיינה מאשר שתשאר צלקת יותר גדולה. זה מאוד מפריע לי, ממבט קדימה על פניי אנשים לא שמים לב אך כשני מראה פרופיל רואים כאילו ממש חסר חלק בפני וזה לא יפה. אמרו לי שיתכן וניתן להזריק חומר כלשהו שימלא את השקע ולא לנתח שוב. האם כדאי לעשות זאת או לא לגעת ולהסתפק בתוצאות הקיימות? תודה.

29/06/2005 | 16:21 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

לצערי אין דרך לייעץ לך באופן וירטואלי!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור