שיזוף נכון

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

29/06/2005 | 09:32 | מאת: מיקי

אני בעלת עור בהיר מאור ומעוניינת להשתזף אפילו מעט. כל הזמן אני שומעת מאנשים שצריך ללמוד להשתזף נכון ובארץ לא יודעים להשתזף נכון. אם כך- מהו שיזוף נכון?

29/06/2005 | 13:04 | מאת: ד"ר אשר יהב

אין בעצם שיזוף נכון! ובמיוחד אצל אנשים עם עור מאוד בהיר. אפשר להחשף לקרינת השמש מאוד בזהירות בשעות שבהן הקרינה חלשה כמו אחרי 4 אחה"צ או לפני 10 בבוקר,וגם אז להתמרח קודם עם מסנני קרינה מתאימים וכוף אם תעשה את זה בתבונה ובזהירות -כי אז תצליח אולי לקבל גוון קל של שיזוף וזה כל מה שמותר.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור