נקודות קטנטנות לבנות על השפה העליונה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

29/06/2005 | 09:21 | מאת: רונן

שלום דוקטור ותודה מראש על העזרה. אני בן 38, תמיד היה לי זקן ושפם, השפם הסתיר את השפתיים, שלשום התגלחתי ופתאום שמתי לב מקרוב מאוד במספר מקבצים (בכל מקבץ יש מספר נקודות שכאלה) כמעט מקרוסקופים של נקודות לבנות על השפה העליונה שכמעט נושקים לגבול העליון ל השפה. מבחינים בהם יותר טוב שמותחים את השפה העליונה ( הם לא בולטים, לא מגרדים או משהו בסגנון) הם בגודל של כמו חוד של מחט. האם יש אפשרות לומר מה הכיוון? מה זה? האם יש מקום לדאגה? אולי זה משהו טבעי שלא שמתי אליו לב. או שזה סתם שומן ( עור הפנים שלי מאוד שמן) או שאין קשר. תודה

29/06/2005 | 13:37 | מאת: ד"ר אשר יהב

אינני חושב שיש לך סיבה לדאגה. יותר מזה אי אפשר לדעת בלי לבדוק אותך ממש.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור