שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

29/06/2005 | 00:33 | מאת: ?????

שלום רב, אני בת 27 טופלתי בראקוטן במשך כחצי שנה, בשל פצעי אקנה בפנים והפסקתי את הטיפול לפני כחודש. לאחרונה אני רואה כי החלו להיות לי פצעים בישבן, האם הדבר מראה כי הראקוטן אינו השפיע עליי, ובעתיד יחזרו הפצעים שעל הפנים? שאלה נוספת: מתי אני אוכל לדעת בוודאות כי הטיפול הצליח ופצעים לא יחזרו? תודה מראש

29/06/2005 | 13:08 | מאת: ד"ר אשר יהב

הפצעים שעל הישבן אינםאקנה ואין קשר ביניהם לבין הצלחה או אי הצלחה של טיפול ברואקוטאן. רק הזמן יוכיח לך אם הטיפול ברואקוטאן הצליח או לא. אין אפשרות לדעת בוודאות מראש!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור