טיפול בראקוטן

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

27/06/2005 | 18:07 | מאת: אוריאל

שלום ד"ר! אני מטופל כמעט 4 חודש ב 40 מ"ג ראקוטן עקב אקנה בינוני שלא עבר ע"י טיפול קודם עכשיו הפנים שלי מרחוק ובחושך נקיות לגמרי..... אבל מקרוב ישנם מלא פצעים אדומים בתוך העור כמעיין גושים בתוך העור ובמישוש חזק נראה כאילו ישנו חצקון.... זה לא אמור לעבור ? והאם רוב הסיכויים שמישהו שלוקח 40 מ"ג יחזור לו האקנה? בתודה

28/06/2005 | 11:12 | מאת: ד"ר אשר יהב

רופא העור שלך מכיר יותר מכל אחר את כל הנתונים שלך ולכן הוא המוסמך ביותר לענות לכל השאלות שלך.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור