שאלה מעט מוזרה, מאוכזב מהרופאים הצבאיים במיוחד

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

26/06/2005 | 12:58 | מאת: חייל

רופא העור שלא עזר לי במיוחד והרגשתי בזלזול מצידו. הייתי רוצה לדעת האם אני יכול לפנות לרופא עור אזרחי, ואם כן כמה הדבר אמור לעלות ? אשמח לתגובה מהירה ממי שיודע...

26/06/2005 | 13:25 | מאת: גולשת

חייל, אם נתקלת בזלזול מצד רופא צבאי, או שיש לך בעיה רפואית עדיין, ואתה מעוניין לגשת לרופא אחר , תנסה לברר ביחידה לפניות הציבור של מפקדת קצין רפואה ראשי, הטלפון - 03-7379220 אני לא יודעת מה הכללים בצבא כרגע לגבי אפשרות יעוץ אצל רופאים אזרחיים (לגבי רופאי שיניים אני יודעת שאין בעיה), אבל בכל מקרה, אם פונים באופן פרטי, כל רופא והמחיר שהוא בוחר לבקש. אולי רופאי העור כאן מכירים את הכללים טוב יותר.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור