ציפורניים נגועות בפטרת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

26/06/2005 | 11:28 | מאת: שמרית

רופאת העור שלי רשמה לי את המשחה אגיספור להסרה של הציפורניים לפני טיפול בכדורי TERBINAFINE (לאחר אבחון מדויק של סוג הפטריה). בהוראות כתוב שצריך לשים את המשחה על הציפורן ולכסות באגד למשך 24 שעות. מאחר שאני מתקלחת פעמיים ביום - בבוקר ובערב, שאלתי היא האם אני יכולה לשים את המשחה, לשטוף את הרגל, ולשים שוב? בנוסף, נתנו לי מגרדת, אבל הציפורן נורא עבה ולא מתקלפת בכלל. האם זה רק עניין של זמן? רוב תודות על ההתייחסות.

26/06/2005 | 18:23 | מאת: ד"ר אשר יהב

אם את פותחת את זה לעתים קרובות אזי זה פחות יעיל;צריך לארוז את הציפורן באופן הרמטי עם לויקופלסט מעל המשחהורצוי להשאיר את זה סגור נניח יומיים על מנת לאפשר למשחה לעשות את פעולתה.באשר למקלחות - אולי כדאי לך לארוז את כל קצה הרגל עם שקית מפלאסטיק וזאת בכדי שאפשר יהיה להשאיר את הפלאסטר סגור.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור