שאלה חשובה בנוגע לבעיית עור אסטתית

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

25/06/2005 | 12:13 | מאת: ירוני

דוקטור שלום! קודם כל תודה על הסבלנות והתשובות המפורטות. עכשיו לשאלתי.מאז שאני זוכר את עצמי בצידי הזרוע למעלה. יש מעין פריחה או פצעים אדומים. הפצעים האלה לא מגרדים ולא גורמים לי שום בעיה פרט לחיצונית.היום אני בן 28 ורק עכשיו הם התחילו להפריע לי כי תמד התרגלתי שהם שם ולאף אחד הם לא הפריעו..אני חייב לציין! שגם לאחים שלי יש את אותם פצעים באותם איזורים בזרוע (תורשתי?).בכל מקרה אתה יכול לראות תמונה שהעלתי.אשמח לחוות דעת אם יש אפשרות לטפל.מישהי סיפרה לי שהיא ראתה כזה דבר ונותנים כדורים שמייבשים את העור. תודה http://photos.walla.co.il/skinme תכנס ללינק הזה ותלחץ על האלבום שלי שם תוכל לראות תמונה תודה

25/06/2005 | 20:27 | מאת: ד"ר אשר יהב

המדובר בבעיה שהיא אסתטית ביסודה! יש לך עור כזה וזהוא! אפשר אמנם בעזרת משחות מסוימות לשפר את המראה ולעשות את העור ליותר חלק .אך אי אפשר אחת ולתמיד לרפא את זה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור