כתמים הורמונליים.

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

24/06/2005 | 17:56 | מאת: roni

בת 32 מנסה להכנס להריון בחיזוק עם איקקלומין 5 ימים כדור אחד.סדרה שלישית.שאלתי היא :האם יש קשר בין לקיחת האיקקלומין להופעת כתם הורמונלי באזור המצח בלבד.?? האם אפשר לקבל המלצה למשחה טובה ?והאם ניתן להשתמש במשחה לפניי הריון ובמהלכו?? תודה רבה על התשובות.

25/06/2005 | 00:33 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

למה את מתכוונת בבטוי כתם הורמונאלי? האם זהו משטח חום של עודף פיגמנט? אם כן אז זה יכול להיות.משחה טובה אי אפשר להמליץ בלי לראות את הפציינט משום שצריך לרקוח אותה ולהתאים אותה בדיוק לעור החולה ,אחרת זה לא יהיה יעיל.עדיף להשאיר את כל הטיפול הזה עד אחרי הלידה בשעה טובה! בינתיים מה שכדאי לעשות זה להשתמש במסנן קרינה מסוג ultrasol sensitive 50.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור