סימני גדילה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

24/06/2005 | 13:39 | מאת: אורן

שלום רב, בקרתי אצל רופא עור בנוגע לסימני גדילה שיש לי על הגב. רופא העור אמר שאין מה לעשות ושעם הזמן הסימנים יעשו פחות בולטים. שאלתי היא האם יש בכל זאת דרך להעלים אותם באמצעות משחה כלשהי או בשיטה אחרת..... תודה

24/06/2005 | 15:41 | מאת: ד"ר אשר יהב

אני לא לגמרי מסכים עם רופא העור שלך. אם תופסים את פסי הגדילה בשלב המוקדם שלהם כאשר הם עדיין בצבע ורוד-אדום ניתן בהחלט בעזרת טיפול מתאים להעלים אותם. אחרת הם אומנם ילבינו ויבלטו פחות לעיין אך ישארו לכל החיים!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור