כתם חום בהיר בראש

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

23/06/2005 | 12:32 | מאת: דרור

לפני שנה מצאתי כתם חום בהיר בראש כאשר הסתפרתי. ע"פ אמי הכתם הופיע עוד שהייתי קטן וגדל עם השנים כאשר אני גדלתי.. היום אני בן 17 וחצי והתחלתי להיות מוטרד מזה כי אני לא ממש מאמין לאמא שלי לגבי זה. אני לא חושב שהיא זוכרת את זה.... הכתם לא השתנה במשך השנה ויש עוד כתם כזה אבל רבע ממנו גם בצד השמאלי של הראש. קבעתי טור לרופא עור ובינתיים הייתי אצל רופא משפחה שאמר שמדובר בסבוראה קרטיטיס משהו כזה... נראה לו שזה סתם כתם לידה וזה שפיר. אבל ללכת ליתר ביטחון לרופא עור מומחה. אציין כי נראה לי שהכתם רגיש רגיש לקור כי שקר כואב לי הראש ובעיקר בצד שמאל,ושאני מתעסק עם הכתם אני מרגיש אח"כ תחושה מוזרה אם אפשר אשמח לקבל דעה בנושא כי אני מאוד מאוד מאוד לחוץ מזה... ואני מצרף תמונות של הכתם: http://img169.echo.cx/img169/9890/23ds.jpg http://img169.echo.cx/img169/8268/17sn.jpg תודה!!

23/06/2005 | 13:01 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

זה נחמד מאוד שאתה שולח תמונות אך גם תמונות זה לא תחליף לבדיקה קלינית של מומחה ולפעמים אפילו צריך לעשות ביופסיה כדי להגיע לאבחנה מדויקת!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור