עזרה בטיפול-דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

23/06/2005 | 08:10 | מאת: אידית

לפני למעלה מחצי שנה התפרצה אצלי granuloma annulare פיזור בגפיים. קיבלתי משחה (סטרואיד)-לא עזר. הבעיה האסטתית מציקה מאוד, האם יש טיפול?? מוכנה לנסות הכל. תודה אידית.

23/06/2005 | 12:55 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

יש בהחלט טיפולים ולא רק טיפול אחד. כאשר הבעיה היא מפושטת אז זה בדרך כלל ענין לכדורים ולא למשחות.ישנן תרופות שונות לטיפול בבעיה זו. בכל מקרה הטיפול הוא בדרך כלל ממושךוצריך לבחור בתרופה שמצד אחד תעזור אך מצד שני לא תזיק בריאותית ויש תרופות כאלה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור