בעיית פטריות באצבעות

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

22/06/2005 | 22:25 | מאת: ע.ב.

שלום, בחודשים האחרונים אני סובל מבעיית פטריות/אקזמה באצבעות שאלתי היא האם ייתכן שמקור האקזמה/פטריות הוא מהנרתיק של בת זוגתי? חשבתי על האפשרות הזו מכיוון שבתקופה האחרונה היו לי ולבת זוגתי שתי הפסקות ארוכות יחסית בקיום יחסי מין (שלושה שבועות וחודש) ותמיד כשהפסקנו האקזמה נסוגה וכשחידשנו את יחסי המין (עם הכנסת אצבעות לנרתיק) האקזמה חזרה. להתייחסות רצינית אודה.

23/06/2005 | 12:32 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

התשובה היא שזה בהחלט ייתכן!!!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור