דלקת עור חלבית, סבוראיק דרמטיטיס ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

22/06/2005 | 17:16 | מאת: קוב

האם דלקת שכזאת (דלקת עור חלסית, סבוראיק דרמטיטיס) יכולה לגרום לנשירת שיער חמורה ? אם כן האם שימוש בשמפו ניזורל אמור לעצור את הנשירה ? תוך כמה זמן ? התחלתי להשתמש בו כיום והנשירה עושה רושם של התחזקות...

22/06/2005 | 23:48 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

דרמטיטיס סבוראית יכולה להחמיר נשירה שהיתה קיימת קודם לכן מסבה אחרת;זו בדרך כלל לא הסבה היסודית לנשירה אלא אם כן האבחנה של סבוראיק דרמטיטיס לא נכונה. מכאן גם שטיפול בניזוראל יכול להקל חלקית את הנשירה אך לא להפסיקה לחלוטין.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור