דחוף ביותר שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

22/06/2005 | 13:12 | מאת: לי

גם לי השערות באזור הממפשעות מתקשות לצאת החוצה ויוצרות פצעים. זה קורה רק באזור המפשעות. היתי רוצה לדעת ממה זה נגרם, ואיך לטפל חוץ מטיפול אפילציה. האם יש קוסמטיקאית שמתמחה בלהוציא את השערות האלו ? תודה על התייחסותכם. לי

22/06/2005 | 18:46 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

האם את מורטת בשעווה או במכשיר חשמלי? אם כן זו יכולה להיות הסבה לתופעה ואז מומלץ להפסיק את ההרגל ואז יקחו 6חדשים בערך וזה יתחיל להסתדר.זה לא ענין לקוסמטיקאית ואם זה מהווה בעיה אזי כדאי לך לפנות למומחה שמתמצא במיוחד בבעיה הזו.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור